Chakra Olie 5 (5ml) - Keel chakra

Chakra Olie 5 (5ml) - Keel chakra

Het keelchakra representeert elke vorm van communicatie met de buitenwereld.
Bij degenen die bijvoorbeeld moeilijk hun gevoelens kunnen of durven te uiten of bij wie zijn gedachten inslikt uit angst anderen te kwetsen, kan er een blokkade optreden in het keelchakra.
Een verzachtend mengsel voor het keelchakra en voor een betere communicatie bestaat o.a. uit  jeneverbes, kamille, mirre en roos.

Steeds meer mensen zijn bezig met het ontdekken van de oeroude chakra-wetenschap. Chakra is sanskriet voor wiel. Er zijn 7 hoofdchakra's die vaak als wielen of als bloemen worden afgebeeld op oude platen. De chakra's zijn 'energie-centra' die de poorten vormen tussen de mens en het heelal. Via deze poorten vindt een uitwisseling van energie plaats die een mens nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Verloopt deze energie uitwisseling evenwichtig, dan voelen wij ons energiek en vitaal. Geuren hebben ook hun invloed op de chakra's en bieden een hulpmiddel om energie vrij te maken. Bij elke chakra passen een aantal geuren. In de chakra-oliën van Volatile zijn deze geuren als een synergie gemengd. De belangrijkste werking van de chakra-olie berust op het evenwichtbrengende effect van essentiële oliën.

Hoe gebruik je chakra-olie?
Eén van de mogelijkheden is: alle beschrijvingen lezen en dan één olie uitkiezen (niet meerdere oliën tegelijk gebruiken). De olie kan dan in het gebied van de desbetreffende chakra ingemasseerd worden. Ook is het mogelijk dan op die chakra te mediteren. Behalve het puur gebruiken van de chakra-oliën, is het eveneens mogelijk hen toe te voegen aan alle neutrale Volatile producten. Daar er zeer veel over chakra's is te vertellen, adviseren wij een aantal goede boeken over dit onderwerp te lezen. Interessante boeken over dit onderwerp zijn o.a. 'Esoterische genezing' door Alice Bailey en Miranda Wassenaar en 'Innerlijke leiding' door Korteweg, Servire en Cothen. Een tweede mogelijkheid is een aromatherapeut te consulteren die bekend is met de chakra-psychologie. Alle chakra-oliën van Volatile komen voort uit de aromatherapie-praktijk en worden uitsluitend met de allerbeste jojoba-olie en essentiële oliën samengesteld.
Productname
Name (A-Z) C

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Chakra Olie 5 (5ml) - Keel chakra

  • Product Code: Volatile
  • Reward Points: 15
  • Availability: In Stock
  • Levertijd:
    Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • €14,85
  • Ex Tax: €12,27

Tags: chakra, olie, (5ml), keel, essential, oils, volatile

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
You do not have enough points to buy this product.