Chakra Olie 4 (5ml) - Hart chakra

Chakra Olie 4 (5ml) - Hart chakra

Het hartchakra is het centrum van liefde, verwantschap,medegevoel, vrijheid en innerlijke ruimte. Liefde van het hart wordt gekenmerkt door vreugdevolle acceptatie van de eigen persoon en van het leven zoals het is. Een mengsel wat het hartchakra versterkt bestaat o.a. roos abs., neroli, vanille en ylang-ylang.

Steeds meer mensen zijn bezig met het ontdekken van de oeroude chakra-wetenschap. Chakra is sanskriet voor wiel. Er zijn 7 hoofdchakra's die vaak als wielen of als bloemen worden afgebeeld op oude platen. De chakra's zijn 'energie-centra' die de poorten vormen tussen de mens en het heelal. Via deze poorten vindt een uitwisseling van energie plaats die een mens nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Verloopt deze energie uitwisseling evenwichtig, dan voelen wij ons energiek en vitaal. Geuren hebben ook hun invloed op de chakra's en bieden een hulpmiddel om energie vrij te maken. Bij elke chakra passen een aantal geuren. In de chakra-oliën van Volatile zijn deze geuren als een synergie gemengd. De belangrijkste werking van de chakra-olie berust op het evenwichtbrengende effect van essentiële oliën.

Hoe gebruik je chakra-olie?
Eén van de mogelijkheden is: alle beschrijvingen lezen en dan één olie uitkiezen (niet meerdere oliën tegelijk gebruiken).
De olie kan dan in het gebied van de desbetreffende chakra ingemasseerd worden, ook is het mogelijk dan op die chakra te mediteren.
Behalve het puur gebruiken van de chakra-oliën, is het eveneens mogelijk hen toe te voegen aan alle neutrale Volatile producten.
Een tweede mogelijkheid is een aromatherapeut te consulteren die bekend is met de chakra-psychologie.
Alle chakra-oliën van Volatile komen voort uit de aromatherapie-praktijk en worden uitsluitend met de allerbeste jojoba-olie en essentiële oliën samengesteld.
Productname
Name (A-Z) C

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Chakra Olie 4 (5ml) - Hart chakra

  • Product Code: Volatile
  • Reward Points: 15
  • Availability: In Stock
  • Levertijd:
    Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • €14,85
  • Ex Tax: €12,27

Tags: chakra, olie, (5ml), hart, volatile

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
You do not have enough points to buy this product.