Amethist Pendel

Amethist Pendel


Amethist pendel met zwart velours pendeltasje

Pendelen
Pendelen is een verfijnde aanwijs- en opvraagmethode voor kennis die je met je dagelijkse bewustzijn niet kunt bevatten. Deze kennis is wel onbewust in jezelf of in andere mensen aanwezig. Pendelen is een eenvoudige manier om de antwoorden in jezelf te vinden.
Amethist
Amethist bevordert geestelijke en lichamelijke reiniging. Het verhoogt spiritueel inzicht en is uitermate geschikt bij meditatie en het verkrijgen van innerlijke rust. Hij geeft heldere inzichten bij toekomstvoorspellingen en droomuitleg. De steen heeft een kalmerende werking en vermindert angst, woede en verdriet. Het helpt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op heimwee, hoofdpijn en migraine, ogen, slaapproblemen, het hormoon- en spijsverteringsstelsel en de huid. Amethist werkt pijnstillend bij kneuzingen, verwondingen en zwellingen en is een goede hulp wanneer men van verslavingen wil afkomen.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Amethist Pendel

  • Product Code: 16210
  • Reward Points: 6
  • Availability: In Stock
  • Levertijd:
    Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • €5,95
  • Ex Tax: €4,92

Tags: amethist, pendel, stones, jewelry, 16210

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
You do not have enough points to buy this product.