Pendel gepolijste rozenkwarts & metaal

Pendel gepolijste rozenkwarts & metaal

Rozenkwarts pendel met zwart velours pendeltasje.

Pendelen

Pendelen is een verfijnde aanwijs- en opvraagmethode voor kennis die je met je dagelijkse bewustzijn niet kunt bevatten. Deze kennis is wel onbewust in jezelf of in andere mensen aanwezig. Pendelen is een eenvoudige manier om de antwoorden in jezelf te vinden.

Rozenkwarts
Rozenkwarts is de steen van de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert daarnaast ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Het bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten van schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Product eigenschappen

Afmeting cm: 3.5x1.7
Gewicht gram: 12

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Pendel gepolijste rozenkwarts & metaal

  • Product Code: 16209
  • Reward Points: 6
  • Availability: In Stock
  • Levertijd:
    Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • €5,95
  • Ex Tax: €4,92

Tags: rozenkwarts, pendel, stones, jewelry, 16209

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
You do not have enough points to buy this product.